Novice

  1. Domov
  2. Novice
  3. Pristop Media na drugem mestu med agencijami na letošnjih Effie-jih

Pristop Media na drugem mestu med agencijami na letošnjih Effie-jih

Pristop Media /

Na Zaključni prireditvi Effie Slovenija 2018 je bilo podeljenih osem nagrad in pet priznanj, Pristop Media pa je dosegla odlično drugo mesto med agencijami. Sodelovali smo pri petih nagrajenih projektih:

  • Srebrno nagrado so prejeli Telekom Slovenije, d.d. in agencija Pristop d.o.o., v sodelovanju z agencijama Renderspace d.o.o. ter Pristop Media d.o.o. za akcijo Modri svet.
  • Bronastno nagrado so prejeli Telekom Slovenije, d.d. in agencija Luna \TBWA v sodelovanju z agencijo Pristop Media d.o.o. za akcijo Vi podpirate Slovenijo, mi skrbimo za vas.
  • Priznanje za finaliste so prejeli Mercator za akciji Dobro sem (v sodelovanju z agencijami ArnoldVuga, Pristop Media d.o.o. in AVI) in Moje znamke (v sodelovanju z agencijama ArnoldVuga in Pristop Media d.o.o.) ter Telekom Slovenije, d.d. in agencija Pristop d.o.o., v sodelovanju s partnerji Renderspace d.o.o., Pristop Media d.o.o. in TSmedia, d.o.o. za akcijo Za naše.

Za več informacij obiščite spletno stran effie.si, kjer si lahko ogledate tudi foto utrinke z zaključne prireditve in ostalih Effie dogodkov.

Čestitamo pa seveda tudi našim kolegom in vsem ostalim nagrajencem! :)

Deli:

Use ctrl + scroll to zoom the map

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google

Kontakt

Kako vam lahko pomagamo?
Pišite nam!